Rider's Digest (ekramarenko) wrote,
Rider's Digest
ekramarenko

Що найшла на фб в коментах:

"Андрій Горбяк: У нас в родині цей сир зветься "скаженина". Наскільки страшно звучить настільки він є смачним. Роблю його так: купую жирний і максимально сухий домашній сир. Дрібню виделкою і гарно солю. Засипаю це добро у високу емальовану миску, накриваю полотном і у тепле місце на 3-4 дні. Готовність сиру визначається на око, тому тут потрібен досвід. Головне не лякатися дуже специфічного запаху, любителі брі чи камамберу зрозуміють. В ідеалі сир повинен набути текучої консистенції. Далі є кілька варіантів: на чавунну пательню, смажимо до активного булькання, додаємо яєць скільки не шкода і топчемо то зі свіжим житнім або чіабатою, або злегка топимо на пательні і даємо застигнути, на виході маємо незлу конкуренцію європейським рідким сирам. Є ще третій варіант - додати цей сир до мнутої бульби на вареники чи балабухи, смакуватимуть незабутньо!"

"Творог" мається на увазі. А я-то считала себя позорной жадиной, когда пускала полежавший творог в выпечку или яєчню, а это, оказывается, целая отдельная и богатая тема.
Tags: смачненьке
Subscribe

  • незвичайний рецептик з фб

    Не факт, що наважусь готувати, але нехай буде для колекції…

  • (no subject)

    Laurentina Gold: - Сегодня делюсь блюдом ГДРовской кухни, в которой, как и у нас во времена дефицита, старались сделать повкуснее и поинтереснее…

  • вік живи, вік учись

    і все одно дураком помреш, казав мій дід. Есть у меня любимый рецептик , который я использую в хвост и в гриву - не только курицу, любое мясо делаю…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments