Rider's Digest (ekramarenko) wrote,
Rider's Digest
ekramarenko

Що найшла на фб в коментах:

"Андрій Горбяк: У нас в родині цей сир зветься "скаженина". Наскільки страшно звучить настільки він є смачним. Роблю його так: купую жирний і максимально сухий домашній сир. Дрібню виделкою і гарно солю. Засипаю це добро у високу емальовану миску, накриваю полотном і у тепле місце на 3-4 дні. Готовність сиру визначається на око, тому тут потрібен досвід. Головне не лякатися дуже специфічного запаху, любителі брі чи камамберу зрозуміють. В ідеалі сир повинен набути текучої консистенції. Далі є кілька варіантів: на чавунну пательню, смажимо до активного булькання, додаємо яєць скільки не шкода і топчемо то зі свіжим житнім або чіабатою, або злегка топимо на пательні і даємо застигнути, на виході маємо незлу конкуренцію європейським рідким сирам. Є ще третій варіант - додати цей сир до мнутої бульби на вареники чи балабухи, смакуватимуть незабутньо!"

"Творог" мається на увазі. А я-то считала себя позорной жадиной, когда пускала полежавший творог в выпечку или яєчню, а это, оказывается, целая отдельная и богатая тема.
Tags: смачненьке
Subscribe

  • post

    Originally posted by lual at post Действительно, чем беднее окружающая среда, тем легче задачи педагога. У него есть в запасе сумма…

  • post

    Originally posted by anna_paulsen at post Хочется устроить флэшмоб по типу "я не боюсь сказать", только про материнство. С…

  • Инфантильность как культурный феномен

    Originally posted by anna_paulsen at Инфантильность как культурный феномен Психологическая инфантильность, как незрелость…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments